Skadedyr truer kjøretøy om vinteren: Rotter, mus i kjøretøy

National Pest Management Association forklarer hvorfor gnagere invaderer kjøretøy og hvordan man holder biler og mennesker trygge

FAIRFAX, VA (21. januar 2019) — Fra slitte bremseklosser til girproblemer, det er mange årsaker til bilproblemer. Ville det overraske deg å vite at mus kan være en av dem? Midt på vinteren, han Nasjonalt skadedyrbekjempelsesforbund (NPMA) har advart bilister om det gnagere de er også en kilde til friksjon under panseret, spesielt i kaldere vær, og er en trussel for både sjåfører og kjøretøy.

“Biler og lastebiler gir et ideelt ly for gnagere å tilbringe vinteren. Når de først er inne, er de isolert fra kulde og potensielle rovdyr, og kan enkelt komme inn gjennom rattstammer og pedalaksler,” sa Cindy Mannes, NPMAs visepresident for offentlige anliggender. “Noen bilmerker har også plantebaserte biologisk nedbrytbare materialer. i dag som soyabønnetråd, som er spesielt velsmakende for gnagere som leter etter mat.”

Å kjenne tegnene på en ekkel bilangrep og praktisere de riktige forebyggingsteknikkene er nøkkelen til å hjelpe gnagere å gjemme seg under panseret. Vanlige indikatorer på gnageraktivitet i biler inkluderer revet møbeltrekk og isolasjon, tygget ledninger nær motoren og avføring. Kjøretøyer som står parkert på landsbygda eller nær smug og kloakk, samt de som har stått ubrukt over lengre tid, har større risiko for å bli invadert. For å holde gnagere ute av biler, NPMA og deres nettsted for forbrukeropplæring, PestWorld.orggi dette rådet:

  • Hold kjøretøyet rent: Papir, servietter og gatekjøkkenposer kan hope seg raskt opp og tjene som hekkemateriale for mus.
  • Håndter fuktoppbygging umiddelbart: Vann er avgjørende for at gnagere skal overleve, så alle fuktige materialer som er igjen i varmeapparatet eller kjøretøyet vil bli inkludert.
  • Fjern inngangspunkter: Et åpent taktak eller et sprukket vindu er alt som skal til for at en mus enkelt skal komme inn i en bil. Sørg for at de holder seg lukket når bilen er uten tilsyn.
  • Se opp for garasjen: Selv når de parkeres i en garasje, kan kjøretøy fortsatt være i fare for gnagere. Ta ekstra forholdsregler for å holde garasjen fri for gnagere ved å holde søppelbøttene dekket, fjerne overflødig rusk, rydde opp i rotet og tette/forsegle eventuelle hull eller åpninger som kan tillate gnagere å presse seg inn.
  • Sjekk ut Under the Hood: Gnagere har en tendens til å bygge reir i nærheten av motoren på grunn av varmen den genererer. Sjekk under panseret regelmessig for å sikre at ingen inntrengere har kommet seg inn, siden gnagere her har lett tilgang til viktige kretser.
  • Kontakt en profesjonell: Ta bilen til en profesjonell bilmekaniker hvis det er mistanke om eller oppdaget gnagerangrep. En lisensiert skadedyrbekjemper kan hjelpe med et gnagerproblem i hjemmet ditt.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.Source link

Leave a comment