Hva er den lyden? Seks avslørende tegn på gnagerangrep

FAIRFAX, VA (17. oktober 2018) – Prognoser fra National Pest Management Association ble nylig offentliggjort Høst og vinter insektbarometer® råder innbyggere i mange områder av USA til å se opp for gnagere i de kjøligere månedene. Våte vinterforhold vil drive gnagere innendørs i de nordlige, nordvestlige og sørvestlige regionene av landet, og tørker i det sørlige sentrale USA denne sommeren vil øke presset på gnagere når de søker etter vann og mat. Rodent Awareness Week er 21.–27. oktober 2018, og NPMA hjelper huseiere å gjenkjenne de vanlige tegnene på gnagerangrep for å holde mus og rotter ute når temperaturen synker.

“Selv om skadedyrsaktivitet kan se ut til å dø ned om høsten og vinteren, bør huseiere være på utkikk etter tegn på skjulte gnagere som mus og rotter, og ta forebyggende tiltak for å unngå møter,” sa Cindy Mannes, visepresident for PR. . Emner for NPMA. “Mus og rotter kan spre farlige sykdommer, forurense mat, forårsake allergisymptomer og til og med bringe lopper, flått og lus inn i hjemmene. Gnagere er også kjent for å skade egenskaper ved å tygge gjennom gipsisolasjon, elektriske ledninger og til og med billedninger. Ikke glem å se under panseret!’

Her er seks vanlige tegn på gnagerproblemer:

  1. Ekskrement: Å finne mus eller rotteskitt i hjemmet ditt er et av de vanligste tegnene på gnagerangrep. Disse pelletsene havner ofte på steder der maten oppbevares, som kjøkkenskap eller spiskammers, samt under vasker, inne i tyggede pappesker, langs fotlister og på veggbjelker.
  2. Synkemerker: Gnagere kan forårsake alvorlig eiendomsskade ved å tygge på nesten alle materialer, inkludert plast- og blyrør, for å få mat eller vann. Husmus og Norge rotter de er også kjent for å trekke ledninger bak vegger, noen ganger forårsaker husbranner.
  3. reir: Gnagere foretrekker å hekke i mørke, bortgjemte områder hvor det er liten mulighet for hekking. Husmus liker spesifikt å bygge reir med strimlede papirprodukter, bomull, emballasjematerialer, veggisolasjon og stoff. Hvis du ser disse materialene spredt rundt i hjemmet ditt, kan det være et tegn på at gnagere er i nærheten.
  4. Spor eller gnissmerker: Rotter har en tendens til å etterlate mørke fett- eller smussmerker langs vegger og gulvplanker når de vandrer mellom reiret og maten. Sjekk ut disse gnidemerkene forårsaket av fet rottepels.
  5. Merkelige lyder: Å høre merkelige lyder i veggene, spesielt om natten, kan være forstyrrende. Det er sannsynlig at disse lydene kan tilskrives en familie av gnagere som løper gjennom huset, mellom veggene og oppe på loftet. Gnagere er spesielt glad i loft fordi de gir mørke, bortgjemte steder å bygge reir.
  6. En ekte gnager: Mus kan avle raskt, så hvis du ser en mus i hjemmet ditt, er sjansen stor for at andre leker gjemsel. Faktisk kan en kvinnelig husmus føde et halvt dusin babyer hver tredje uke, opptil 35 unger i året. Det er mange mus!

For å forhindre gnageremøter, bør huseiere forsegle alle strukturelle sprekker eller sprekker med fugemasse eller stålull, da husmus kan komme inn gjennom hull så små som en krone. Hold også kjellere og loft fri for fukt og fjern overflødig fuktighet rundt huset. Oppbevar ved minst 20 meter fra huset og oppbevar maten i lufttette beholdere, kast søppelet regelmessig. Hvis det er mistanke om gnagerangrep, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper å håndtere situasjonen.

For mer informasjon om hvordan du holder hjemmet fri for gnagere, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.Source link

Leave a comment