Støvmidd kan utløse dine sesongmessige allergisymptomer

National Pest Management Association utdanner huseiere om skadedyr for å passe på denne Allergy and Astma Awareness Month.

FAIRFAX, Virginia (30. april 2021) – Selv om våren er kjent for sitt behagelige vær og vakre blomster, er den også nært forbundet med sesongmessige allergier. Rennende nese og kløende øyne er bare noen av symptomene millioner av amerikanere opplever hver vår. Allergy and Asthma Foundation of America (AAFA) utpeker mai som Allergy and Asthma Awareness Month, og National Pest Management Association (NPMA) feirer denne viktige feiringen ved å fremheve hvordan visse skadedyr kan forverre sesongmessige allergier og astmasymptomer.

“Med mer tid brukt innendørs på grunn av den pågående pandemien, er det viktig å sørge for at hjemmet ditt er skadedyrfritt,” sa NPMA Senior Vice President of Public Affairs Cindy Mannes. “Å leve med skadedyr som støvmidd, gnagere og kakerlakker kan ha en negativ innvirkning på familiens helse, spesielt hvis noen i husholdningen din har allergier eller astma.”

NPMA deler viktig informasjon om skadedyr som kan forårsake symptomer og skritt huseiere kan ta for å forhindre dem:

kakerlakker

Visse proteiner som finnes i kakerlakkavføring, spytt og kroppsdeler kan forårsake allergiske reaksjoner eller utløse astmasymptomer, spesielt hos barn. For å forhindre angrep av kakerlakker, sørg for å fikse utette rør og rydde opp smuler og søl umiddelbart.

Gnagere

Avføring og avføring fra gnagere som mus og rotter kan forårsake allergier eller astmasymptomer. Forsegle alle sprekker rundt huset for å holde gnagere ute, og vær spesielt oppmerksom på hvor verktøyene kommer inn.

Støvmidd

Anslagsvis 50-80 % av astmatikere kan oppleve symptomer når de lever med husstøvmidd, siden deres hud og avføring fungerer som allergener som kan forårsake pustebesvær. Støvsuging av huset ofte og skifte av laken kan bidra til å lindre disse effektene.

For mer informasjon om beskyttelse av hjemmet ditt eller for å finne en skadedyrbekjemper nær deg, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.Source link

Leave a comment