Ikke la gnagere bosette seg i kjøretøyet ditt denne vinteren

National Pest Management Association gir tips om hvordan du kan forhindre at gnagere invaderer biler

FAIRFAX, VA (4. februar 2020) – Bilproblemer som flate dekk og tomme batterier er ofte forbundet med kaldt vær, men det kan være en annen potensiell trussel mot kjøretøy om vinteren som bilistene kanskje ikke er klar over: gnagere. Bare i november 2019 hadde nettsamtaler om temaet gnagere funnet i biler rundt 1,8 millioner engasjementer*. Denne vinteren oppfordrer National Pest Management Association (NPMA) sjåfører til å ta forebyggende tiltak for å beskytte kjøretøyene og kjøretøyene deres mot trusler fra gnagere.

“Mellom varmen fra motoren, rovdyrbeskyttelse og mye ledning å tygge på, er kjøretøyene våre den perfekte kilden til ly for gnagere som søker tilflukt i kaldt vær. Det er mye lettere for disse skadedyrene å komme inn enn bileiere skjønner – mus trenger bare en åpning på størrelse med en krone for å komme inn,” sa NPMAs visepresident for offentlige anliggender Cindy Mannes. “Det verste vinterværet er ennå ikke kommet inn. mange deler av landet, så bilistene må være på utkikk etter mus, rotter og andre skadedyr som gjør seg hjemme i bilene deres.”

Gnagereangrep i kjøretøyet ditt kan ikke bare forårsake dyre bilreparasjoner, men kan også utgjøre en trussel mot helsen din. Gnagere er ikke bare bærere av sykdom, inkludert hantavirus som overføres av hjortemus og rottepest, men de kan også være et respirasjonsproblem. Tegn på gnagerangrep i bilen din inkluderer tygget ledninger, avføring og revet møbeltrekk og isolasjon.

For å unngå trusler mot kjøretøyet og helsen i vinter, tilbyr NPMA disse forebyggende tipsene:

  • Hold kjøretøyet rent: Stablet søppel og papirprodukter fungerer som hekkemateriale for mus.
  • Håndter fuktoppbygging umiddelbart: Vann er avgjørende for at gnagere skal overleve, så alle fuktige materialer som er igjen i varmeapparatet eller kjøretøyet vil bli inkludert.
  • Fjern inngangspunkter: Et sprukket vindu eller tak er alt en mus trenger for å komme inn i en bil.
  • Se opp for garasjen: Kjøretøy parkert i garasjer kan fortsatt være utsatt for gnagere. Ta ekstra forholdsregler for å holde garasjen fri for gnagere ved å holde søppelbøttene dekket, rydde opp i rotet og lukke åpninger som kan tillate gnagere å presse seg inn.
  • Sjekk ut Under the Hood: Gnagere har en tendens til å bygge reir i nærheten av motoren på grunn av varmen den genererer.
  • Kontakt en profesjonell: Ta bilen til en profesjonell bilmekaniker hvis det er mistanke om eller oppdaget gnagerangrep. En lisensiert skadedyrbekjemper kan hjelpe med et gnagerproblem i hjemmet ditt.

*Resultater fra november 2019 på nettengasjement er resultatet av en nylig nettstudie utført mellom januar 2018 og januar 2020 av Advanced Symbolics Inc. med et representativt utvalg av 274 500 amerikanere.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.Source link

Leave a comment