Støvmidd kan være bak allergisymptomene dine

Denne måneden for bevissthet om astma og allergi deler National Pest Management Association hvordan skadedyr kan forårsake symptomer.

FAIRFAX, Virginia (3. mai 2022) – Siden det vakre vårværet tillater amerikanere å tilbringe mer tid utendørs, forårsaker pollen fra trær og blomster dessverre mange menneskers sesongmessige allergier. Fra kløende øyne til bihuler, rapporterer millioner av amerikanere at de opplever allergisymptomer hver vår. Asthma and Allergy Foundation of America (AAFA) utpeker mai som Asthma and Allergy Awareness Month, og National Pest Management Association (NPMA) deler hvordan husholdningsskadedyr kan bidra til sesongmessige allergier og astma.

“De fleste forstår sammenhengen mellom pollen og allergier, men mange vet ikke at støvmidd kan øke allergiske reaksjoner og astmaanfall,” sier Cindy Mannes, NPMA senior visepresident for offentlige anliggender. “Husholdningsskadedyr inkludert kakerlakker, støvmidd og gnagere kan være skadelig for folkehelsen, spesielt for personer med allergi eller astma.”

Denne måneden for bevissthet om astma og allergi, utdanner NPMA huseiere om skadedyrene som kan forårsake allergiske reaksjoner:

kakerlakker

Proteiner som finnes i kakerlakkavføring, spytt og kroppsdeler kan forårsake allergiske reaksjoner eller utløse astmasymptomer, spesielt hos barn. Fordi kakerlakker tiltrekkes av fuktighet og mat, sørg for at hjemmet ditt er godt ventilert og hold gulv og overflater rene.

Støvmidd

Mer enn halvparten av personer med astma kan oppleve symptomer når de lever med husstøvmidd. Kassert hud og avføring kan forårsake pustebesvær. Å bytte sengetøy regelmessig og støvsuge og støvsuge hjemmet ditt kan bidra til å redusere disse irriterende stoffene.

Gnagere

Avføring og avføring av gnagere kan forårsake allergiske reaksjoner og astmasymptomer. Eliminer potensielle inngangspunkter ved å tette sprekker eller hull i yttervegger eller stålull.

For mer informasjon om beskyttelse av hjemmet ditt eller for å finne en skadedyrbekjemper nær deg, besøk www.PestWorld.org.

####

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok og YouTube.Source link

Leave a comment