Hvorfor skadedyrbekjempelse er viktig for folkehelsen

National Pest Management Association understreker den viktige rollen skadedyrbekjempere spiller for å beskytte folkehelsen og eiendom.

FAIRFAX, Virginia (31. mars 2022) – April er National Pest Management Month (NPMM), en årlig feiring anerkjent av Chase’s Calendar of Events som fremhever den kritiske rollen skadedyrkontroll spiller for å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot trusler fra skadedyr. Denne måneden minner National Pest Management Association forbrukere om viktigheten av å samarbeide med en autorisert skadedyrbekjemper hvis de har et angrep.

“Du har kanskje ikke tenkt på det, men skadedyrbekjempere spiller en viktig rolle i å beskytte våre hjem og familier, så vel som folkehelsen og vår nasjons matforsyning,” sa Cindy Mannes, NPMA Senior Vice President of Public Affairs. “Uten deres ekspertise og kunnskap ville livskvaliteten vår blitt redusert og vi ville sett mange flere skadedyr på offentlige steder.”

Hvis du mistenker et angrep, er det best å ringe en profesjonell, da skadedyrbekjempelse ikke er en gjør-det-selv-jobb. Noen skadedyr, som gnagere og kakerlakker, er hjemmeinntrengere kjent for å overføre alvorlige sykdommer og bakterier til mennesker, og kan være vanskelige å utrydde på egen hånd. Termitter er en annen skadedyr som forbrukerne må være oppmerksomme på, da de kan forårsake dyre skader på eiendom mens de går ubemerket hen i skjemmende områder av hjemmet.

For å hjelpe forbrukere med å forberede seg på høye skadedyrsesong denne våren og sommeren, anbefaler NPMA følgende eksperttips:

  • Forhindre termitter ved å installere nedløp, takrenner og sprutblokker for å lede vann bort fra fundamentet. Pass på å også eliminere kontakt av mulch eller tre med utsiden av strukturen.
  • Unngå mygg ved å eliminere kilder til fuktighet rundt eiendommen din, da dette skadedyret bare trenger en halv tomme vann for å avle.
  • Unngå fluer ved å ta ut søppelet regelmessig og bruke tett lukkede beholdere for å holde dette skadedyret ute.
  • Hindre at gnagere kommer inn på eiendommen din ved å tette eventuelle sprekker med et passende tetningsmiddel.
  • Unngå kakerlakker ved å praktisere riktige sanitærforhold. Unngå å la oppvasken hope seg opp på kjøkkenet og sørg for å rengjøre benkeplatene for å holde dem fri for matrester.

For mer ekspertråd om forebygging og for å finne en lisensiert skadedyrbekjemper, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
De NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld Facebook, Twitter, Pinterest, TikTok og YouTube.Source link

Leave a comment