Hvordan forhindre angrep

Skadedyrforeningen advarer reisende om trusselen om veggedyrangrep under veggedyrbevissthetsuken

FAIRFAX, VA (6. juni 2022) – med det 80 % av amerikanerne planlegger å reise i sommer og 42 % planlegger å reise mer enn i fjor sommer, ifølge National Pest Management Association (NPMA) er her for å utdanne reisende om hvordan de kan forebygge veggedyr fra 5.–11. juni.

Veggedyr er en skadedyr du ikke ønsker å støte på, da de er svært vanskelige å utrydde og angrep kan spre seg raskt. En fersk nettundersøkelse bestilt av NPMA og utført av The Harris Poll av 575 amerikanske voksne med en inntekt på $75 000 fant at 51 % av amerikanske huseiere med en inntekt på $75 000 sier veggedyr er de verste. Imidlertid er bare en tredjedel (36%) bekymret for å møte veggedyr på sine reiser denne sommeren.

«Veggedyr er utmerkede haikere, ofte tatt med hjem til reisende. Det betyr at det er viktig at forbrukerne er på vakt for disse skadedyrene,” sa Cindy Mannes, NPMAs senior visepresident for offentlige anliggender. “Hvis du mistenker at du kan ha veggedyr i hjemmet ditt, kontakt en lisensiert skadedyrbekjemper umiddelbart for å identifisere og behandle problemet.”

For å unngå veggedyrmøter i sommerferien deler NPMA følgende tips:

  • Ta en god titt rundt i hele rommet før du pakker ut, inkludert bak sengen, under lysene og inne i kommoder, sofaer og stoler. se her for en veiledning for å identifisere veggedyr.
  • Trekk lakenet tilbake og inspiser madrassens sømmer og fjærer, spesielt i hjørnene, for eventuelle flekker eller flekker.
  • Unngå å plassere bagasje på møbler eller bagasjehyller der veggedyr kan gjemme seg.
  • Når du kommer hjem fra en tur, støvsug og inspiser bagasjen på riktig måte før du går inn i hjemmet, vask og tørk deretter alle klær på varme sykluser.

For mer informasjon om veggedyrforebygging, besøk PestWorld.org.

Undersøkelsesmetodikk

Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av NPMA mellom 26. og 28. april 2022, blant 575 voksne 18 år og eldre med en årlig inntekt på mer enn $75 000, inkludert 408 huseiere. Samplingspresisjonen til Harris-avstemninger på nett måles ved å bruke et Bayesiansk troverdig intervall. For denne studien er prøvedataene med et 95 % konfidensnivå nøyaktige til innenfor + 2,8 prosentpoeng. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, inkludert vektingsvariabler og undergruppeutvalgsstørrelser, vennligst kontakt oss eromaine@vaultcommunications.com

Om Skadedyrforeningen


NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorldFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.Source link

Leave a comment