Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?

Veggedyr De er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde i hjemmet og finnes nesten over hele verden, inkludert USA., hoteller, sykehus og til og med offentlig transport. På grunn av deres lille størrelse og flate kropper, kan veggedyr gjemme seg på noen uvanlige steder, inkludert sofaer, bilderammer og bak elektriske bryterplater.

Les videre for å finne ut hvordan du kan gjøre det få veggedyr i hjemmet ditt.

Veggedyr på en krone

Hvordan får du veggedyr i hjemmet ditt?

hdu får veggedyr først? Veggedyr er kjent for sine haikeevner. Hvis du plutselig oppdager tegn på veggedyrangrep i hjemmet ditt for første gang, er sjansen stor for at de har funnet veien inn i vesken, bagasjen eller klærne.

En veggedyr som kryper på et teppe

Brukte møbler, spesielt madrasser, springfjærer, sofaer og stoler, kan huse sultne veggedyr. Hvis du kjøper brukte møbler, sørg for å inspisere varen grundig for bevis på veggedyr, inkludert skinn, egg, avføring eller selve insektene. Se etter sømmer eller folder i stoffet og bruk en kraftig lommelykt for å hjelpe til med inspeksjonen.

Overnattingsfasiliteter som hoteller og moteller er en viktig kilde veggedyr, så vær på vakt når du reiser for å sikre at du ikke tar med veggedyr hjem som en uønsket suvenir. For å unngå uønskede møter, inspiser alltid rommet ditt grundig for tegn på veggedyraktivitet. Vanlige områder å inspisere inkluderer sømmene på madrassen, sengegavler, sofaer og stoler. La bagasjen stå på badet eller i inngangspartiet under inspeksjonen og unngå å plassere bagasjen på møbler før du har hatt en sjanse til å sørge for at varen er fri for veggedyr. Hvis du finner tegn på en infeksjon, bytt virksomhet umiddelbart for å unngå det bringe veggedyr i hjemmet ditt. Når du kommer tilbake fra turen, sjekk bagasjen og vask de pakket klærne i varmt vann for å drepe haikerne.

Hvordan kommer veggedyr inn? Ysengen vår?

Når du får veggedyr i årettil din hjem, hvorfor går de til sengen din? Veggedyr vil bli tiltrukket av ethvert område der mennesker tilbringer mye tid. Vel fremme i området vil de lete etter mørke gjemmesteder som er nære og komfortable til matkilden. Senger er det perfekte gjemmestedet fordi veggedyr lett kan komme ut for å mate om natten mens vi sover. Og om nødvendig kan de raskt trekke seg tilbake til sikkerheten til sengerammen eller madrassen hvis de blir forstyrret. Selv om veggedyrangrep vanligvis er forbundet med senger, kan de lett spre seg i hele hjemmet og finnes på andre møbler utenfor soverommet.

Hva du skal gjøre hvis Du får veggedyr

Hvis du mistenker at du har en veggedyrangrep, ring hotline profesjonell skadedyrbekjemper umiddelbart Fordi veggedyr kan reprodusere seg raskt, er tid av essens når man håndterer et angrep.

For å beskytte hjemmet ditt mot angrep, sjekk dette ut artikkel for flere tips om forebygging av veggedyr.Source link

Leave a comment