Hvordan bli kvitt sølvfisk i hjemmet, badet, loftet

Sølvfisk er metallisk eller “sølvaktig” i utseende og beveger seg veldig raskt, nesten som om de svømmer på en overflate, derav navnet “sølvfisk”. Disse dyrene trives i miljøer med høy luftfuktighet som bad, kjellere og loft, og et fuktig hus for sølvfisk er avgjørende. Les nedenfor for å lære mer om disse skadedyrene, inkludert hvordan du kan bli kvitt sølvfisk i hjemmet ditt.

Hva forårsaker sølvfisk?

Sølvfisker ofte hyppige kommersielle strukturer som kontorer og biblioteker, som har en rikelig tilgang på papirprodukter å mate på, men er også svært vanlig i boligområder. Når de har funnet en solid matkilde, vil de sannsynligvis holde seg rundt, spesielt hvis forsyningen er i et spesielt fuktig, fuktig miljø, for eksempel en kjeller eller et loft.

Slik blir du kvitt Silverfish i hjemmet ditt:

Å fjerne sølvfisk kan være vanskelig på bad, loft og kjellere. Sølvfisk kan lett gå ubemerket hen i et hjem, så forebygging er nøkkelen til å stoppe et angrep før det skjer. Her er noen trinn for å unngå disse sporadiske inntrengerne:

  1. Tett sprekker og reparer skader i hjemmet ditt – start på utsiden med tak, vinduer og dører før du skader innsiden.

  2. Reduser fuktigheten – Vær oppmerksom på lekkende vannrør og muggent tre, da dette kan forårsake sølvfiskangrep. Hvis det er tegn på oppbygging av fuktighet, installer en avfukter.

  3. Kutt av matforsyningen deres – Selv om sølvfisk kan leve uten mat i lange perioder, kan det å holde papirprodukter som papp, gamle bøker og blader unna fuktige områder i hjemmet bidra til å eliminere dette skadedyret. Proff-tips: bytte pappesker med plastbeholdere med gjenlukkbare lokk på loftet eller i kjelleren. Å holde korn (mel, havre osv.) i lufttette beholdere kan også bidra til å redusere sjansen for å mate sølvfisk på kjøkkenet.

  4. Midlertidig avlastning gjennom vakuum – Støvsuging kan gi en midlertidig løsning på en sølvfiskangrep.

Hvis du mistenker et angrep eller trenger mer informasjon om hvordan du kan bli kvitt sølvfisk i hjemmet ditt, er det best å ringe en profesjonell for å få hjelp.Source link

Leave a comment