Buggy for en vårsesong

National Pest Management Association publiserer våren og sommeren 2022 Bug Barometer®-prognose for det kontinentale USA

FAIRFAX, VA (21. mars 2022)– DenNational Pest Management Association (NPMA)utgitt i dag sin Bug Barometer® hvert annet år, forutsier hva amerikanere kan forvente av skadedyrpopulasjonene i sine respektive amerikanske regioner denne våren og sommeren. Etter en veldig mild vinter, og med varmere og våtere temperaturer som forventes over store deler av landet, forventer NPMA-entomologer en tøff skadedyrsesong med maur, mygg, termitter og flått på vei.

“Vår- og sommersesongen er ofte forbundet med tid ute etter en lang vinter, så det er viktig for publikum å være forberedt på skadedyrene de kan støte på mens de nyter naturen,” sa Dr. Jim Fredericks. , NPMA sjefentomolog. “Sist vinter opplevde regioner over hele landet uvanlige værmønstre, som kan ha en direkte innvirkning på skadedyrpresset. Dette betyr at skadedyraktiviteten er oppe, så folk kan forvente hyppigere møter med vårens skadedyr i år.”

Basert på denne analysen spår National Pest Management Associations 2022 Spring and Summer Bug Barometer en økning i skadedyrsaktivitet over hele landet:

Nordøst og New England

Høye temperaturer og tidlig regnvær vil påvirke veksten sett kryss og mygg det kan også føre til økt aktivitet termitt aktivitet.

Sørøst

Det lar høye temperaturer om våren og varme og tørre somre fortsette maur å øke populasjoner og også flytte dem inn i bygninger på jakt etter vann. Varme og tørre forhold kan også øke bitende insekt aktivitet.

Great Lakes, Ohio Valley og Midtvesten

En varm vår etterfulgt av en varm, våt sommer vil tillate begge deler mygg og sett kryss å øke befolkningen. Våte forhold kan også drive den maurene leter etter tørt land i innlandet.

Nord-Sentral-USA

Varmere enn normalt vil temperaturene stige bitende insekter. Varme vårtemperaturer vil også tillate det sett kryss å øke befolkningen.

Sør Sentral-USA

En varm vår vil gå over til en varm sommer, noe som tillater det kakerlakk å øke befolkningen. Det vil også tillate ytterligere nedbør fra tropiske stormer mygg populasjoner kan blomstre og komme seg gjennom hele sesongen termitt aktivitet.

Sørvestlige USA

Milde temperaturer og nedbør om våren etterfulgt av en varm, våt sommer kan muliggjøre begge deler mygg og sett kryss å øke befolkningen. Våte forhold kan også føre til en økning termitt aktivitet.

Nordvestlige USA

En varm og regnfull vår og sommer vil stå opp mygg og sett kryss aktivitet. Nedbørsvarsel for våren og sensommeren kan også føre til økning termitt aktivitet.

“Fuktighetselskende skadedyr som flått, mygg og termitter kan utgjøre alvorlig helse- og eiendomsrisiko,” sa Fredericks. “Vår Bug Barometer®-prognose hjelper folk å vite hva de kan forvente for den kommende sesongen, samt de beste måtene å forberede og beskytte seg selv, familiene sine og eiendommen på.”

Så tett opp sprekker og sprekker, reparer revne skjermer og reduser stående vann og gjengrodd ugress på eiendommen din. “Det er også en god idé å ta forebyggende tiltak for å beskytte familien og kjæledyrene dine mot skadedyrbitt og stikk,” sa Fredericks.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr og NPMAs Bug Barometer®-prognose, besøkPestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorldFacebook,Twitter,Pinterest, TikTokogYouTube.Source link

Leave a comment