Bekymret for maur? Slik unngår du angrep denne sommeren

National Pest Management Association gir tips for et maurfritt hjem

FAIRFAX, Virginia (21. juni 2022)– Mens sommersesongen bringer turer til stranden, grilling i bakgården og matlaging, bringer det også den uønskede gjesten.maurene! Disse skadedyrene kan utgjøre helse- og eiendomsrisiko, fra matforurensning til kostbare skader på eiendom. Som et resultat har National Pest Management Association (NPMA) deler tips for et maurfritt hjem denne sommeren.

“Det er viktig at du samarbeider med en skadedyrbekjemper fordi maur er mer enn bare en mindre plage i hjemmet,” sa Cindy Mannes, NPMA senior visepresident for offentlige anliggender. “Noen arter av maur kan forurense utsatt mat. Andre arter som snekkermaur kan forårsake betydelig skade på eiendom ved å gå i tunnel gjennom tre for å bygge reir, og røde importerte brannmaur vil ofte stikke når reir blir forstyrret.”

Til tross for deres lille størrelse, kan disse skadedyrene forårsake store problemer i eiendommen din. NPMA anbefaler følgende tips for å forhindre maurangrep i hjemmet ditt:

  • Rydd opp smuler og søl umiddelbart
  • Hold matpakker lukket eller forseglet og oppbevar produktene i lufttette beholdere
  • Oppbevar søppel i lukkede beholdere og fjern det regelmessig fra huset
  • Tett sprekker og hull på utsiden av boligen, inkludert inngangspunkter for verktøy og rør
  • Reparer hull eller hull i vindus- og dørskjermer
  • Hold kjæledyrmat og vannskåler rene
  • Bytt bjelkelag og reparer løs mørtel rundt kjellerfundament og vinduer

Sommeren er topptiden for disse uønskede inntrengerne å dukke opp. Det er derfor viktig å ta de nødvendige forholdsregler og følge nøye med på tegnene på et potensielt maurangrep. Hvis du finner maur i hjemmet ditt, sørg for å a autorisert skadedyrbekjemper behandle problemet

###

Om Skadedyrforeningen
DeNPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelse, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorldFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.Source link

Leave a comment