Microclimates 101 – Profesjonell skadedyrbekjempelse

FOTO: MATT REMMEN

Ser du lys på dagtid i dørpakninger og flisesprekker, kan skadedyr komme inn. Se etter maur, tusenbein, biller og andre skadedyr på disse stedene; de leter kanskje etter ly eller mat. FOTO: MATT REMMEN

Mikroklima er viktig. I tillegg til å regulere temperaturen, regulerer de fuktigheten og gjør generelt et bedre sted for skadedyr å leve. Temperatur, fuktighet og konstruksjonsmetoder vil variere, men det deduktive resonnementet ditt vil ikke.

LIVET INNE I STRUKTURER

Mange skadedyr funnet innendørs bruker mørke, kjølige rom med liten eller ingen luftbevegelse. Innenfor strukturer vil du sannsynligvis finne svært forskjellige temperaturer, inngangspunkter, matkilder og havnetilgjengelighet. Fokuser på å finne disse egenskapene, og sjansene dine for å kontrollere skadedyret øker dramatisk. Legg merke til følgende:

  • FOTO: MATT REMMEN

    Sjekk her for hull eller fuktighet. FOTO: MATT REMMEN

    Legg merke til hullene: Ekspansjonsfuger og sprekker og sprekker i garasjegulv, for eksempel, lar strukturen bevege seg med temperatur- og sesongmessige endringer, slik at skadedyr kommer inn i eiendommen. Spalter i dører og innganger er også ideelle for skadedyr å komme inn og krever hyppig vedlikehold. Du kan også diagnostisere et problem ved å se etter hull og mugg eller mugg. Når du ser at klimaanlegget er registrert med lett mugg eller mugg, kan det hende du har en luftlekkasje som samler opp fuktighet. Selv om vi kanskje ikke er reparasjonseksperter, er det en stor pekepinn hvis du ser kryptiske skadedyr.

  • Kamre: Selv om det kanskje ikke ser innbydende ut, kan loft være et flott sted for skadedyr å leve uansett årstid. Mange skadedyr ser ut til å foretrekke varme til moderate temperaturer, og mørke rom og mangel på luftstrøm på loft bidrar til å dempe høye temperaturer. Temperaturforskjellen mellom et loft og toppen av taket og isolasjonen kan være 30 grader Fahrenheit eller mer. Dessuten gir ventiler som baderoms- og kjøkkenvifter et luftuttak, og mange skadedyr kan ha nok sprekker og sprekker til å komme inn i hjemmet. Hvis du har et skadedyr som snekkermaur i et av disse områdene og du ikke har sjekket over taket, kan det hende du mangler en satellittkoloni.
  • Havneområder: Ikke alle skadedyr søker inn gjennom sprekker eller sprekker i strukturen. I stedet kan noen skadedyr, for eksempel kakerlakker, sameksistere med klienten din innenfor deres eget mikroklima.

For eksempel ser baderomsskap pene ut, men de holder ikke kakerlakker ute. Bad og kjøkken har den ekstra fordelen av vann i både flytende og dampform. Det skal ikke mye fuktighet til for å bo i et område for kakerlakker.

Ta deg tid til å inspisere havneområdene innenfor, da noen områder kan inneholde gammelt agn som må fjernes fra tidligere applikasjoner. Generelt er det ikke for varmt inne i de fleste boliger for kakerlakker. Som du også kan se nedenfor, er bunnen av en kjørende oppvaskmaskin også ganske kul midt i syklusen.


FOTO: MATT REMMEN

Temperaturer i grader Fahrenheit fra venstre er for underisolasjon, bakside av takbeklædning og baderomsventilasjon. Merk at differensiallufttemperaturen under isolasjonen er 24 grader. Kombiner det med den sannsynlige forskjellen i fuktighet, og du har litt fuktighet på det perfekte stedet for skadedyr å samles og havne, spesielt maur. Ikke glem kjøkkenvasken heller. FOTO: MATT REMMEN

FOTO: MATT REMMEN

Bruk kunnskapen din om skadedyrbehov for å identifisere områder der skadedyr kan være tilstede og bruk passende formuleringer for størst sjanse for kontroll. FOTO: MATT REMMEN

LIVET UTENFOR STRUKTURER

FOTO: MATT REMMEN

Beskytt skadedyrbekjempende produkter som er lagret i arbeidskjøretøyet ditt, da sollys og varme kan forringe dem. Ikke la agnet være eksponert i direkte sollys. Sjekk ut den nesten 140 grader Fahrenheit utetemperaturen til en bil på en varm dag, nedenfor. Vurder å oppbevare agn i et lite kjøleskap eller i skyggen for å minimere nedbrytning. FOTO: MATT REMMEN

Varme overflater utendørs er ikke ideelle for de fleste insekter, og de unngår dem vanligvis midt på dagen. Noen ganger brukes imidlertid produkter på områder som er for varme. Når fagfolk innen skadedyrbekjempelse (PMP) ikke ser et hastverk med å mate insekter med agn, for eksempel, reiser dette ofte spørsmål om agneffektivitet. Realiteten er at problemet sannsynligvis er tidspunktet for agnet, ikke dets effektivitet eller attraktivitet.

Alle mulcher er varme i full sol, til og med mulcher med forskjellige teksturer, for eksempel strimlet vs. huden Skyggelagte områder forblir kjøligere, men dette vil endre seg når solen beveger seg over overflaten. For eksempel, da vi tok en digital temperatur på furubarkdekket ved bunnen av en delvis skyggelagt busk, var den 96 grader Fahrenheit, 90 grader Fahrenheit i full skygge og 116 grader Fahrenheit i full sol – hele 26 grader. – gradsforskjell

Hvis et produkt ikke kan påføres direkte på skadedyr, kan inkorporering av et riktig formulert produkt i mulchede områder bidra til å redusere nedbrytning på grunn av varme og/eller sol. Takeawayen her er agn i verneområder, bruk av agnstasjoner og hvor det er stor sannsynlighet for skadedyraktivitet.

FOTO: MATT REMMEN

Lese temperaturen på furubark mulch ved siden av en busk i full skygge. FOTO: MATT REMMEN

Ved håndtering av restprodukter (væske eller granulat):

  • Mulch tilbake, påfør produktet og gjenvinn med mulch.
  • Behandle sprekker, sprekker, røtter og lignende gjenstander som tjener som veibeskrivelse for skadedyr å reise.
  • Behandle skyggefulle områder der skadedyr mest sannsynlig vil være på den hardeste delen av dagen.

Med disse taktikkene bør du være i stand til å finne og feilsøke de sikreste stedene for insekter å komme inn i en boligstruktur. Å holde temperatur, fuktighet og tid på dagen i tankene når du håndterer skadedyrproblemer, vil forbedre effektiviteten din som profesjonell innen skadedyrbehandling.Source link

Leave a comment