MGK blir en strategisk partner til NPMA

LOGO: NPMA OG MGKNational Pest Management Association (NPMA) kunngjorde inkluderingen av MGK som en strategisk partner for organisasjonen.

“Som en leder i utviklingen av trygge og effektive plantebaserte og menneskeskapte insektkontrollprodukter, har MGK vært medvirkende til å drive innovasjon i hele bransjen,” sa NPMA i en pressemelding.

“NPMA setter stor pris på vårt langvarige forhold til MGK og deres dedikasjon til fagfolk innen skadedyrbekjempelse. Basert på deres historie med å sponse PestWorlds avslutningsfest, samt kritiske besøk på Legislative Day Hill, ser vi frem til et enda sterkere partnerskap med MGK for å Støtt våre medlemmer og vår bransje for å utvikle initiativer,” sa NPMA-sjef Dominique Stumpf, CAE, i en uttalelse.

“Hos MGK tror vi at fremtiden for profesjonell skadedyrbekjempelse er sterk. Vi har hatt et gjensidig fordelaktig forhold til NPMA i mange år og er veldig glade for å styrke dette forholdet ytterligere gjennom dette strategiske partnerskapet, sa MGK-president Steve Gullickson.

MGK slutter seg til eksklusive fra NPMAs eksisterende partnere, BASF, Bayer, Corteva, Syngenta og WorkWave.

Om Skadedyrforeningen

NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5000 medlemmer, ble grunnlagt i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot skadedyrsykdommer og farer.

Om MGK

MGKs oppgave er å gjøre livet sunnere ved å lage ansvarlige produkter som beskytter mennesker og deres miljø mot virkningene av insekter. Grunnlagt i 1902 og basert i Minnesota, selger MGK insektkontrollprodukter over hele verden, og dekker en rekke bransjer, inkludert profesjonell skadedyrbekjempelse, forbrukerprodukter til husholdninger og kjæledyr, dyrehelse og avlingsbeskyttelse. Et datterselskap av Sumitomo Chemical Company, MGK er en global leder innen utvikling og distribusjon av det botaniske insektmiddelet pyrethrum, samt et bredt spekter av konvensjonelle insektkontrollteknologier. MGK og dets datterselskaper sysselsetter 250 personer ved sine anlegg i Nord-Amerika og Afrika.Source link

Leave a comment