De foreslo å legge til tricolor flaggermus til listen over truede arter

Foto: Weber/iStock/Getty Images Plus

Trefarget flaggermus (Perimyotis subflavus). Foto: Weber/iStock/Getty Images Plus

US Fish and Wildlife Service kunngjorde et forslag om å liste den trefargede flaggermusen (Perimyotis subflavus) under loven om truede arter (ESA).

Utryddelsen av arten skyldes hovedsakelig de omfattende virkningene av hvitt støysyndrom, en dødelig sykdom som rammer hulelevende flaggermus over hele kontinentet.

Flaggermus er avgjørende for sunne økosystemer og bidrar med minst 3 billioner dollar til den amerikanske landbruksøkonomien hvert år gjennom skadedyrkontroll og pollinering. Den økende utryddelseskrisen fremhever viktigheten av ESA og innsatsen for å bevare arter før nedgangen blir irreversibel.

“White-nese syndrome desimerer dvaleflaggermusarter som tricolor flaggermus med enestående hastigheter,” sa servicedirektør Martha Williams i en pressemelding. “Flagermus spiller en veldig viktig rolle i å sikre et sunt økosystem. Tjenesten er dypt forpliktet til å fortsette vår nøkkelforskning og samarbeidsarbeid for ytterligere å redusere påvirkninger og gjenopprette trefargede flaggermuspopulasjoner.”

Tricolor flaggermusen finnes øst for Rocky Mountains i 39 amerikanske stater og District of Columbia; I fire kanadiske provinser fra Atlanterhavskysten vest til Great Lakes; og i de østlige delene av Mexico, Guatemala, Honduras, Belize og Nicaragua.

Forslaget om å liste tricolor flaggermusen kommer etter at en grundig studie fant at arten har gått så betydelig tilbake i hele utbredelsesområdet at den nå oppfyller definisjonen av truet under ESA. Hvitt støysyndrom har forårsaket over 90 prosent nedgang i berørte tricolor flaggermuskolonier og er nå til stede i 59 prosent av artens utbredelsesområde.

Sykdommen som driver deres tilbakegang er noen ganger forårsaket av veksten av en sopp som ser ut som hvit pels på flaggermusens nebb og vinger. Soppen trives på kalde, mørke, fuktige steder og infiserer flaggermus i dvale. Berørte flaggermus våkner oftere, noe som ofte fører til dehydrering og sult før våren kommer. Bare flaggermus er kjent for å være påvirket av hvit-nese-syndrom, som er bekreftet i 38 stater og åtte kanadiske provinser.

Trefargede flaggermus er sårbare for sykdom om vinteren når de dvaler i huler og forlatte gruver og tunneler. Om våren, sommeren og høsten er de hovedsakelig blant bladklyngene av levende eller nylig døde trær, som dukker opp i skumringen for å jakte på insekter i vassdrag og skogkanter.

Selv om hvitnesesyndrom er den alvorligste trusselen mot tricolor flaggermusen, er andre trusler nå viktigere på grunn av den drastiske populasjonsnedgangen til arten. Disse truslene, som øker Klima forandringer Variabler som endringer i temperatur og nedbør inkluderer flaggermusforstyrrelser, dødelighet under søking, migrasjon og overvintringshabitater og vindenergianlegg.

US Fish and Wildlife Service har et solid grunnlag for å samarbeide med interessenter for å bevare flaggermus og samtidig la den økonomiske aktiviteten fortsette innenfor rekkevidden, og den vil fortsette å bygge på dette gitt den truede statusen til trifargede flaggermus. For eksempel, ved å bruke habitatbevaringsplaner, kan vindenergiprosjekter gå videre etter å ha minimert og dempet deres innvirkning på tricolor flaggermus.

US Fish and Wildlife Service har bestemt at utpeking av kritisk habitat ikke er forsvarlig fordi nåværende eller truet ødeleggelse, endring eller reduksjon av artens habitat eller rekkevidde ikke har en betydelig innvirkning på arten. I tillegg kan identifisering av flaggermusplasseringer øke risikoen for direkte skade på trefargede flaggermus eller habitatendringer og hærverk.

Forslaget følger kunngjøringen i mars 2022 om et lignende funn av den nordlige langørede flaggermusen, som tjenesten anbefalte å omklassifisere fra truet til truet på grunn av hvit-nese-syndrom. Truede arter er de som står i fare for å utryddes, mens truede arter er definert som de som vil være truet i nær fremtid.

Når en art er oppført under loven om truede arter, samarbeider tjenesten med industrien og andre for å finne strategier for å forhindre fang (skade, trakassere, drepe) Seksjon 7 og artikkel 10 i loven. Disse verktøyene inkluderer konsultasjons- og habitatbevaringsplaner som gir forvaltningsfleksibilitet og forutsigbarhet til grunneiere, prosjektledere og andre ikke-føderale grupper samtidig som de gir langsiktig bevaring for listeførte arter. Tjenesten samarbeider med en rekke føderale seksjon 7-byråer og ikke-føderale seksjon 10-enheter for å forutse potensiell liste over den trefargede flaggermusen.

For å møte den økende trusselen fra hvit-nese-syndrom til tricolor flaggermus og andre flaggermus, leder tjenesten National White-Nose Syndrome Response Team, en koordinert innsats av mer enn 150 ikke-statlige organisasjoner, organisasjoner, stammer og stammer. Statlige og føderale byråer. Sammen driver vi kritisk forskning på hvit-nese-syndrom og utvikler håndteringsstrategier for å minimere virkningene av sykdommen og gjenopprette berørte flaggermuspopulasjoner. Til dags dato har denne innsatsen gitt vitenskapelige fremskritt, inkludert identifisering av kritisk informasjon om hvit-nese-syndrom og dets effekter på nordamerikanske flaggermusarter. Teamet utvikler og bruker sykdomsovervåkingsverktøy for å overvåke spredning og påvirkning, og tester biologiske, kjemiske, immunologiske, genetiske og mekaniske behandlinger i flere stater for å forbedre flaggermusoverlevelsen.Source link

Leave a comment