Å holde kontakten er et smart karrieretrekk

Foto: wildpixel/iStock/Getty Images Plus/Getty Images

Foto: wildpixel/iStock/Getty Images Plus/Getty Images

Du tror kanskje du allerede er tilkoblet hele tiden fordi du har telefonen med deg og kan sende e-post, sende tekstmeldinger, sjekke Facebook, sjekke LinkedIn og sjekke Nextdoor.

Men det er ikke det jeg snakker om. Jeg snakker om ekte forbindelser. Den typen forbindelser som tar tid og krefter, men som kan lønne seg stort i din karriere og virksomhet.

Forbindelsene jeg snakker om er de veldig personlige, åpne interaksjonene som forbedrer både ditt profesjonelle og personlige liv.

Du er veldig heldig som er i skadedyrindustrien; det er en av de mest delte og åpne næringene. Men det finnes også organisasjoner utenfor vår bransje hvor du kan finne folk som kan hjelpe deg med enhver forretningssituasjon du måtte stå overfor.

EKSTERNE ORGANISASJONER

For eksempel er jeg i en gruppe som heter Convene (ConveneNow.com). Det er en kristen gruppe bedriftseiere med medlemmer fra alle typer bransjer som møtes månedlig som grupper på 12 til 18 medlemmer for å utvikle bedrifts-CV. De deler åpent ideene og problemene de står overfor. Medlemmer hjelper til ved å gi råd, stille spørsmål til andre medlemmer for å gjøre ideene deres enda bedre, eller bare gi et øre til å lytte og forstå.
En annen gruppe, Vistage (Vistage.com), opererer på samme måte som Convene, uten troskomponenten.

Du kan finne mange andre forretningsorganisasjoner i markedet ditt som er utenfor vår bransje. Der kan du dele og lære av andre virksomheter og mennesker som er veldig åpne for kommunikasjon, de vil gi deg gode råd og forstå hva du går gjennom.

Det finnes også foreninger innenfor ditt marked, for eksempel handelskamre, hvor du kan finne folk i ditt område som opplever de samme problemene som deg.

Dette er alle eksempler på grupper utenfor vår bransje hvor du kan bygge relasjoner og finne folk til å hjelpe deg med det du står overfor.

SKADEBEKJÆRINGSGRUPPER

Den virkelige magien med skadedyrbekjempelsesindustrien er imidlertid at du kan finne disse alliansene i vår bransje også. Bare se på det Profesjonell skadedyrbekjempelseJunis forsidehistorie, for det første.

I tillegg til nisjeorganisasjoner, ikke glem dine lokale, statlige og nasjonale foreninger for å bygge nettverk og bygge relasjoner med kolleger. Jeg har vært involvert i skadedyrforeninger på alle nivåer: lokalt, statlig og nasjonalt. Hvert team jobber med å forbedre bransjen vår og utvide bransjen vår.

ET FELLES MÅL

Dennis Jenkins

Dennis Jenkins

Vi jobber alle for å vinne kunder, og vi vet alle at de beste kundene å vinne er DIYers. Denne utfordringen forener oss. Dette betyr at du kan finne folk i vår bransje som kan hjelpe deg med å utvide virksomheten din. Dette er ikke normalt! Vi er virkelig velsignet med holdningen til skadedyrbekjempelsesindustrien, når en av oss blir DIY, vokser vi virksomhetene våre og industrien som helhet.

Det gir oss en felles «konkurrent» som vi alle jobber for å gjøre om til kunder. Å konvertere en gjør-det-selv-er til en kunde er den største muligheten vi alle har for å utvide bransjen vår. Det er en felles fiende, det lar oss alle jobbe sammen for å få kunder, og ikke fokusere på å ta kunder fra hverandre.

Jeg har vært i Conventura-gruppen i 11 år. I løpet av den tiden har jeg møtt mer enn 30 bedrifter. Gruppen vokste og delte seg i to grupper, og noen medlemmer forlot også og ble erstattet av andre. En ting som imidlertid er konsekvent blant alle de andre virksomhetene jeg har møtt, er at de er fullstendig overrasket over åpenheten i vår bransje for å hjelpe hverandre. Uttrykket “et stigende tidevann løfter alle båter” gjelder for skadedyrindustrien som ingen annen bransje jeg har sett. Vi er forent og investert i hverandre for å vokse vår bransje som helhet.Source link

Leave a comment